Tafeltennistrainer 2

Tafeltennistrainer 2 is een echte trainersopleiding. Er wordt opgeleid tot trainer, met name jeugdtrainer. Men leert hier onder andere basiszaken over pedagogiek, didactiek, leiding geven en het voorbereiden en zelfstandig geven van trainingen of delen daarvan. Daarnaast worden natuurlijk ook de basistechnieken en -tactieken in het tafeltennis geleerd.

Deze opleiding bestaat uit 7 bijeenkomsten, enkele maanden stage lopen en het maken van enkele opdrachten in de praktijk. Tafeltennistrainer 2 is vooral geschikt voor mensen die beginnen met het trainersvak, bijvoorbeeld jeugd vanaf 16 jaar of vrijwilligers die al vaker bij de trainingen hebben geassisteerd.

Een Tafeltennistrainer 2 is vaak nodig tijdens lessen op scholen, tijdens trainingen op de club en kan ook uitvoerend lesgeven. Naast jonge en oudere jeugd wordt er ook aandacht besteed aan bepaalde doelgroepen zoals meisjes, parasporters of ouderen.

Meer informatie is te vinden in het bestand Tafeltennistrainer 2.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor de gehele TT2 bedraagt € 395,-.  Daarbij komen de verplichte lesboeken die samen €63,50 kosten in het seizoen 2018-2019. In de webshop is het actuele aanbod te vinden van alle NTTB Opleidingen. Trainersopleidingen starten doorgaans in september/oktober bij voldoende deelnemers.Deze opleiding is ook in modules te volgen. Meer informatie hierover vind je door onderaan deze pagina op de juiste link te klikken.