Financieel

Stimuleringsregeling voor diverse doelgroepen

Kansen voor jouw vereniging! Aan de slag met inclusieve doelgroepen? Dan is er een stimuleringsbudget beschikbaar! Het gaat om het bereiken van mensen die vanwege leeftijd, fysieke of mentale gezondheid, etnische achtergrond, seksuele geaardheid of sociale positie belemmeringen ervaren. Clubs kunnen maximaal €850,- aanvragen. De aanvraag moet gericht zijn op: - het versterken en/of vernieuwen van sport- en beweegaanbod - het bereiken van de doelgroep (vraaggericht) - het verhogen van de sportdeelname aan het sport- en beweegaanbod. Bekijk hier het korte introductiefilmpje wat voor de vereniging gemaakt is. Het aanvraagformulier vind hier.

 

Grote Clubactie

Iedere club kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de "Grote Clubactie" hun doelen gerealiseerd.

De Grote Clubactie start meestal eind september. Vanaf dat moment hebben verenigingen twee maanden om loten te verkopen. Loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Op de website van de "Grote Clubactie" (zie de link onderaan de pagina) staat precies beschreven hoe je als vereniging aan de slag kan met de "Grote Clubactie".

Sponsorkliks

Voor iedereen die je club een warm hart toedraagt is het mogelijk om de club gratis te sponsoren, bijvoorbeeld ook vrienden en familie die zelf geen lid zijn. Wanneer iemand online iets wilt kopen ga je eerst naar www.sponsorkliks.com, je zoekt je club, je klikt op de winkel waar je wilt bestellen en het koopproces verloopt verder zoals normaal.

Jasper Zoet, penningmeester van TTV De Treffers​:
".... Wij hebben ons aangemeld bij SponsorKliks naar aanleiding van een bericht op de website van de Nederlandse Tafeltennis Bond. In ruim 4 maanden tijd hebben wij 80 euro verdiend door de commissies op internetaankopen via de SponsorKliks-pagina van onze tafeltennisvereniging. SponsorKliks geeft een duidelijk overzicht van de verdiende commissies. Wij zijn blij dat we op deze manier wat extra's voor de vereniging kunnen verdienen. SponsorKliks, bedankt hiervoor!"​