Verenigingscongres

Het is ondertussen al onlosmakelijk met elkaar verbonden: het NK Tafeltennis en het NTTB verenigingscongres. Ook in 2019 organiseerden we op de zaterdag van het NK Tafeltennis weer een inspirerende dag voor onze bestuurders. Deze hebben we ons op zaterdag 2 maart ook gericht tot de (technische) kaderleden.
 

De 9e editie had als thema ‘Heel Holland Tafeltennist – Kansen voor jouw vereniging!’

Sportbonden en de verenigingen ondergaan een #sporttransitie. Het wordt steeds meer noodzaak om wendbaarder, flexibeler en innovatiever te worden om de sporter van nu en de sporter van de toekomst te boeien en te binden. Het is dus van belang dat ook de tafeltennissport mee gaat in de transitie naar een toekomstbestendige organisatie voor iedereen die tafeltennis wil beleven.
 
Kaderleden
Nieuw dit jaar is dat we ons ook niet alleen richten op de bestuurders, maar ook op de (technisch) kaderleden van onze verenigingen. Zij zitten immers meer ‘in het werkveld’, dicht bij de speler.
Na het congres ga je naar huis met ideeën hoe je vereniging voordeel kan halen uit het gegeven dat er veel meer getafeltennist wordt dan alleen binnen de vereniging
Grijp je Kans!
 
Locatie: Landstede Sportcentrum Zwolle
Datum: zaterdag 2 maart 2019
Tijd: 10.30 tot 15.45 uur.
 
Bekijk hier het complete programma.
De presentaties van de workshops vind je op https://www.nttb.nl/vereniging/verenigingscongres/programma